ERVE NIEUWE BULTHUIS  -  WONING

De woning met een bijgebouw (zie link onderaan) voor kantoor, logies en opslag is gelegen op een cultuur- historische locatie van het oude ervenlandschap in het noordoostelijk deel van Apeldoorn.  De contouren van de woning refereren aan de vorm van historische boerderijen in de omgeving.  Binnen deze contouren zijn planten, struiken en een kas zichtbaar onderdeel van het wonen. De woning is zeer energiezuinig, opgebouwd uit natuurlijke (isolatie-) materialen, haalt warmte uit zonnecollectoren en middels een warmtepomp uit de aarde. Zonnepanelen op het bijgebouw voorzien woning en bijgebouw van voldoende electriciteit. <<< KANTOOR >>>

Locatie: Erve Nieuwe Bulthuis, Apeldoorn

Opdrachtgever: particulier

Aannemer: W.A. van Engeland en Zonen BV, Apeldoorn

Oppervlakte woning: 225 m2 bvo
Oplevering: september 2014

Meubilair: ism Hye Yoo Mi