ERVE NIEUWE BULTHUIS  -  KANTOOR

Locatie: Erve Nieuwe Bulthuis, Apeldoorn

Opdrachtgever: particulier

Aannemer: W.A. van Engeland en Zonen BV, Apeldoorn

Oppervlakte kantoor met voorzieningen: 125 m2
Oplevering: september 2014

Het kantoor met voorzieningen (logeerverblijf, berg- en werkruimte, carport) is gelegen aan de noordzijde van de tevens nieuw gebouwde woning (zie link onderaan) op een cultuurhistorische locatie van het oude ervenlandschap in het noordoostelijk deel van Apeldoorn. Het gebouw is grotendeels opgebouwd uit geprefabriceerd massief hout (Leno) dat zichtbaar is gebleven in het interieur. De gevel heeft gepotdekselde houten delen en een houten glasvliesgevel op het oosten. Zonnepanelen op het dak voorzien woning en kantoor volledig in de behoefte aan elektriciteit. <<< WONING >>